Juuri sopivan kokoisia suupaloja. Kun pallon halkaisija on alle 30mm, näitä voi mättää kitusiin kuin konvehteja.
Temari sushi
Sushiriisin maustaminen on tärkeimpiä juttuja tässä hommassa mutta siihen löytyy hyvät ohjeet useimpien sushiriisipakettien kyljistä joten ei siitä sen enempää.
Leikkaa tuorekelmusta neliön muotoisia paloja, noin 15x15 cm on sopiva koko. Kun riisi on jäähtynyt ja maustettu, pyörittele käsissä pieni riisipallo, asettele käyttämäsi täyte tuorekelmun päälle ja sen päälle riisipallo. Kääri kelmu pallon ympärille ja kiristä sushi tiukaksi palloksi kelmua kiertämällä. Me käytimme näissä lohta raakana ja pintapaistettuna, jättikatkarapuja, retiisiä, kurkkua ja avokadoa. Koristeluun sitruunalla maustettua majoneesia, merileväkaviaaria, ruohosipulia, seesaminsiemeniä ja niin edelleen. Sipaisu soijakastiketta tai wasabitahnaa ja ai että.
-memmu- & -arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti