No höpö höpö, aprillia. Tämä resepti on Hesarista ja vuodelta 2019 (resepti: pizzanmakuinen dippi, Sanna Kekäläinen 14.11.2019). Mutta on hyvää. Ja joo, kasvitieteellisesti tomaatti on marja.
2 tl pizzamaustetta
1 ps (150 g) raastettua mozzarellaa
1 prk (280 g) tomaattipastakastiketta
pepperonia viipaleina
jalapenoviipaleita
oliiveja
1 prk (280 g) tomaattipastakastiketta
pepperonia viipaleina
jalapenoviipaleita
oliiveja
rucolaa tai basilikanlehtiä
suolaa
mustapippuria
patonkia tai muuta vaaleaa leipää
Voitele uuninkestävä pannu tai vuoka oliiviöljyllä. Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja pizzamauste keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita seon pannulle. Ripottele päälle puolet mozzarellasta. Lusikoi päälle tomaattipastakastike. Lisää loppu mozzarella, pepperonit, jalapenot ja oliivit.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes dippi on kuumaa ja juusto sulanut.
Lisää tuoretta basilikaa ja eikun pannu pöytään.
patonkia tai muuta vaaleaa leipää
Voitele uuninkestävä pannu tai vuoka oliiviöljyllä. Sekoita tuorejuusto, majoneesi ja pizzamauste keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla. Laita seon pannulle. Ripottele päälle puolet mozzarellasta. Lusikoi päälle tomaattipastakastike. Lisää loppu mozzarella, pepperonit, jalapenot ja oliivit.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes dippi on kuumaa ja juusto sulanut.
Lisää tuoretta basilikaa ja eikun pannu pöytään.
-arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti