salvian lehtiä
rypsiöljyä
noin 20 g voita
mustapippuria myllystä
Halkaise munakoiso pituussuuntaisesti kahteen osaan. Tee hedelmälihaan viiltoja niin ettet puhkaise kuorta. Ripottele halkaisupinnalle suolaa ja anna hikoilla puolisen tuntia halkaisupinta ylöspäin. Käännä sen jälkeen halkaisupinta alaspäin jolloin suolan imemä ylimääräinen neste valuu pois. Paina salvian lehtiä viiltoihin ja voitele halkaisupinta öljyllä. Grillaa munakoisoja suoralla lämmöllä halkaisupinta alaspäin niin kauan että pinta saa hyvän värin mutta ei pahasti pala. Käännä munakoisot, levitä pinnalle voinokareita ja mausta mustapippurilla. Kypsennä kypsäksi suoralla tai epäsuoralla lämmöllä kunnes munakoiso on aivan pehmeä.
-arska-
noin 20 g voita
mustapippuria myllystä
Halkaise munakoiso pituussuuntaisesti kahteen osaan. Tee hedelmälihaan viiltoja niin ettet puhkaise kuorta. Ripottele halkaisupinnalle suolaa ja anna hikoilla puolisen tuntia halkaisupinta ylöspäin. Käännä sen jälkeen halkaisupinta alaspäin jolloin suolan imemä ylimääräinen neste valuu pois. Paina salvian lehtiä viiltoihin ja voitele halkaisupinta öljyllä. Grillaa munakoisoja suoralla lämmöllä halkaisupinta alaspäin niin kauan että pinta saa hyvän värin mutta ei pahasti pala. Käännä munakoisot, levitä pinnalle voinokareita ja mausta mustapippurilla. Kypsennä kypsäksi suoralla tai epäsuoralla lämmöllä kunnes munakoiso on aivan pehmeä.
-arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti