tiistai 21. helmikuuta 2017

61°19'6.69"N 22°51'52.07"E

Tämä ruokablogi ei sisällä varsinaisesti ravintola-arvosteluja, olemmehan hyviä ihmisiä emmekä halua pahoittaa yhdenkään huippukokin mieltä. Mutta silloin tällöin vastaan tulee ravitsemusliikkeitä joita mielellään suosittelee milloin mistäkin syystä. Kuten tällä kertaa, täysin ulkoisista.

Maamme pääteillä liikkuessa ja taukopaikkaa etsiessä on nykyisin nähtävä hieman vaivaa jos ja kun haluaa vaihtoehtoja aakkosilla nimetylle "liikennemyymäläketjulle". Tiedätte kyllä ne, niitä on sata ja kaikki samanlaisia. Jos on vaihtoehtoja - suosikaa niitä.

Valtatie 12 varrella, Sastamalan kohdalla ohikulkijan kohtaa näky joka pakottaa tekemään U-käännöksen ja tarkistamaan oliko kangastus vain Kaurismäkeläistä päiväunta. Ei ollut. Tämä pikantti "bensis" on Tyrväänkylän AD-autokorjaamo ja Kahvila joka saa nostalgikon sydämessä jotain läikkymään.

Baarin puolella aika on pysähtynyt. Tuoretta kahvia ja meetvurstileipää mutustellessa voi lähes kuulla korjaamon puolelta tutut äänet. Aivan... rovastin mopedia siellä taas poljetaan käyntiin.



Kaiken lisäksi juuri tuo ikkunalaudalla oleva peltilelumotskari oli myös allekirjoittaneen lapsuuden suosikkilelu. 


-arska-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti