keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Jogurttijäätelö

Aamiaisena tykkään syödä turkkilaista jogurttia jonka joukossa on marjoja ja reilu loraus vaahterasiirappia. Iltapalana tykkään syödä sitä samaa mutta vaihtelun vuoksi jäädytettynä jäätelöpuikoiksi. Nyt jäätyi vadelmia ja mustikoita ja tikutkin on itse vuoltu.







Jogurttijäätelö (4 kpl)


3 dl turkkilaista jogurttia
1½ dl tuoreita marjoja soseutettuna (metsämansikoita, mustikoita, vadelmia)
2 rkl vaahterasiirappia
1 tkl vaniljasokeria
1 rkl ruokosokeria

jäätelömuotteja
jäätelötikkuja


Soseuta marjat kevyesti ja sekoita niiden joukkoon puolet vaahterasiirapista. Sekoita toisessa astiassa jogurtin joukkoon puolet vaahterasiirapista ja vaniljasokeri.

Täytä jäätelömuotit kerroksittain marjasoseella ja jogurtilla. Ripottele pinnalle vielä ruokosokeria.
Voit laittaa jäätelöt pakastimeen reiluksi puoleksi tunniksi ennen kuin painat tikut paikalleen. Silloin jäätelöt on jo sen verran kohmeessa että tikku pysyy varmasti pystyssä.


-arska-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti