Voi-salviapasta
500 g pastaa (tagliatellea tai spagettia)
4 rkl voita
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ruukku salviaa
ruukku salviaa
1 sitruunan kuori raastettuna
½ sitruunan mehu
1-2 dl parmesanraastetta
pippuria myllystä
suolaa
Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä al denteksi. Valuta keitinvesi pois mutta säästä sitä kupillinen.
pippuria myllystä
suolaa
Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä al denteksi. Valuta keitinvesi pois mutta säästä sitä kupillinen.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna voi paistinpannulla ja kuullota valkosipulia voissa muutaman minuutin. Lisää salvianlehdet ja jatka kuullottamista. Lisää sitruunankuoret, sitruunamehu ja kaada valutettu pasta paistinpannulle ja sekoita hyvin. Lisää joukkoon parmesanraaste ja reilu loruas pastan keitinvettä jos seos vaikuttaa kuivalta. Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile heti.
-memmu-
-memmu-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti