keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Vuohenputki

Olen jo muutaman vuoden ajan yrittänyt käynnistellä villivihannesharrastusta mutta joka vuosi havahdun liian myöhään ja alkukesän paras sesonki on jo mennyt. Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa ja pääsin tutustumaan vuohenputkeen, johon olen aiemmin suhtautunut epäluuloisesti sen hieman erikoisen tuoksun takia. Onneksi kokeilin, sehän on mitä mainioin vihannes! Kasvaa "kaikkialla" hyvin satoisana, helppo kerätä ja sitä voi käyttää melkein mihin tahansa. Nuoret, suppuiset lehdet käyvät sellaisenaan salaattiin ja pannulla voissa paistettuna vuohenputki on herkkua! Seuraavaksi sitten vain kokeilemaan reseptejä. :)



-memmu-


2 kommenttia:

  1. Eikä lopu syömällä! Lähen just poimimaan nipun persiljan tilalle salaattiin (Jamie Oliverin kikhernesalaatti, jota en lakkaa mainostamasta, koska se on parhautta.)

    VastaaPoista
  2. Ei totisesti syömällä lopu :-) Kiitti salaattivinkistä.

    VastaaPoista