keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Wasabilohi

Pidän lohen maustamisesta makeilla mausteseoksilla, ja makea tämä resepti kyllä on, soijakastikkeesta ja wasabista huolimatta. Mutta sopii erinomaisen hyvin tarjottavaksi tämän vähän raikkaamman vietnamilaisen kaalisalaatin kanssa.


Wasabilohi

fileoitu lohifilee
1 dl   juoksevaa hunajaa
2 rkl  soijakastiketta
1 rkl  wasabitahnaa
suolaa
hunajapaahdettuja maapähkinöitä murskattuna (pinnalle)


Laita fileoitu lohifilee uunivuokaan ja hiero pinnalle suolaa. Sekoita keskenään mausteet eli hunaja, soija ja wasabi ja levitä mausteseos kalan päälle.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa fileen koosta riippuen noin 20-30 minuuttia. Valele filettä säännöllisesti mausteliemellä kypsennyksen aikana.


-arska-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti