Nyt kokeilimme, mitä syntyy jos hampurilaisen jauhelihapihvin korvaa herkkutatin lakilla. Tuloksena mehevä, hieman rustiikki hamppari jollaisia oletan metsätonttujen syövän kun päivän työt on tehty ja syysilta hämärtyy.
Tattihampurilainen
1 maalaissämpylä
1 nuorehkon herkkutatin lakki
tuhti siivu juustoa, esimerkiksi kermajuustoa
paksu siivu tomaattia
salaattia
marinoitua punasipulia
valkosipulimajoneesia
sinappia
voita, suolaa ja mustapippuria "pihvin" paistamiseen
Valitse nuorehko ja madoton herkkutatti, putsaa ja poista jalka. Jos pillistö on kovin paksu, voi lakkia ohentaa leikkaamalla osa pillistöä pois. Paista lakit kuumalla pannulla voissa ja mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Paahda maalaissämpylän puolikkaat ja täytä mieleisillä mausteilla. Suosittelen maustekurkun vaihtoehdoksi marinoitua punasipulia, todella hyvää hampurilaisen välissä.
-arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti