Sienipiirakka
for dummies. Paljon helpommaksi ei sienipiirakan teko voi enää mennä. Hyviä.
Tattipiiranen
tuoreita ja kiinteitä herkkutatteja
voitaikinaa
ranskankermaa
ruohosipulia
kananmunaa
voita
suolaa
Nosta voitaikinalevyt leivinpaperin päälle pellille sulamaan ja leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi. Puhdista tuoreet herkkutatit ja viipaloi suuriksi siivuiksi. Paista siivut voissa ja mausta suolalla. Sekoita ranskankerman joukkoon ruohosipulia. Levitä ranskankermaa taikinaruutujen keskellä ja asettele tattisiivu sen päälle. Voitaikinan reunat saa nousemaan uunissa kun leikkaat taikinan reunoihin viillot mutta älä leikkaa aivan pohjaan asti. Tattipiirakoissa reunaviilto on leikattu tattisiivun muotoiseksi, luonnolliseesti. Voitele reunat kananmunalla ja paista 200- asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
-arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti