Valkosipulin voi tarjoilla lisukkeena myös keittämällä maidossa ja maustamalla hunajalla ja timjamilla. Sopii kalan tai lampaan kanssa, hyvää sellaisenaan.
Maidossa keitetyt valkosipulit
2 kokonaista valkosipulia
1½ dl maitoa
½ dl kermaa
2 tl hinajaa (hunajaa)
tuoretta timjamia
suolaa
Kuori valkosipuli kynnet. Laita kynnet kattilaan ja peitä ne vedellä. Kuumenna kiehuvaksi, kaada sitten vesi pois ja toista sama kolme kertaa. Lisää joukkoon muut ainekset ja keitä 10 minuuttia ja mausta lopuksi suolalla.
-arska-
Maidossa keitetyt valkosipulit
2 kokonaista valkosipulia
1½ dl maitoa
½ dl kermaa
2 tl hinajaa (hunajaa)
tuoretta timjamia
suolaa
Kuori valkosipuli kynnet. Laita kynnet kattilaan ja peitä ne vedellä. Kuumenna kiehuvaksi, kaada sitten vesi pois ja toista sama kolme kertaa. Lisää joukkoon muut ainekset ja keitä 10 minuuttia ja mausta lopuksi suolalla.
-arska-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti