torstai 12. marraskuuta 2015

Puolukka-kuusenkerkkäkastike kaalikääryleille

Kaalikääryleet ovat hyviä mutta vähän työläitä, en jaksaisi ryhtyä. Resepti kuin kiveen hakattu - parhaimmillaan niin kuin on aina tehty. Puolukkasurvos taas noh...yliarvostettua, teen itselleni ruskean kastikkeen.

Memmu oli kerännyt ja pakastanut kuusenkerkkiä ja kokeili kastikkeeksi muunnelmaa jossa on kiehautettua ja soseutettua puolukkaa, kuusenkerkkää, hunajaa ja fariinisokeria. Ja sehän toimiikin
hienosti kaalikääryleiden kanssa. Hyvää!


Puolukka-kuusenkerkkäkastike

2 osa puolukkasurvosta

1 osa kuusenkerkkiä
hunajaa
fariinisokeria

Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keittele miedolla lämmöllä vartin verran. Soseuta sauvasekoittimella
sopivan sileäksi kastikkeeksi. Tarjoile kaalikääryleiden kanssa ja koristele tuoreilla kuusenkerkillä.


Kaalikääryleet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti