maanantai 17. huhtikuuta 2017

Kasvispaistos

Tämä helppo keväinen kasvispaistos sopii hyvin vaikka liharuokien lisukkeeksi. Uusia perunoita, parsaa... mitä nyt sattuu löytymään.




Kasvispaistos

perunaa
tankoparsaa
kirsikkatomaatteja
kesäkurpitsaa
yms.


Jogurttikastike

1 dl    turkkilaista jogurttia
2 rkl  oliiviöljyä
2 tl    balsamicoa
1 tl    hunajaa
1       valkosipulin kynsi
suolaa
mustapippuria


Kuumenna uuni 200 asteeseen. Laita kirsikkatomaatit vuokaan. Sekoita oliiviöljy, pari murskattua valkosipulinkynttä, timjami (tai muita yrttejä), reilu ropsaus suolaa sekä mustapippuria. Lisää mausteseos tomaattien päälle ja paista kuumassa uunissa 10-15 minuuttia.

Esikeitä perunat. Paloittele perunat, parsat, kesäkurpitsat sopivan kokoisiksi paloiksi ja kypsennä paistinpannulla. Lisää joukkoon uunissa kypsyneet kirsikkatomaatit ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.


-arska-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti