torstai 28. heinäkuuta 2016

Kesäkurpitsaranskikset

Omalta viljelypalstalta alkaa jo saada satoa kun kesäkurpitsat pukkaavat ihan kivasti hedelmää. Täytetyt kurpitsat ja sosekeitot on jo tehty niin että tällä kertaa tehtiin sitten ranskalaisia ja kyytipojaksi dippiä. Hyviä tuli!

Kesäkurpitsaranskikset

1 kesäkurpitsa
1 muna
korppujauhoja
parmesanraastetta
suolaa
pippuria

Pilko kesäkurpitsa tikuiksi. Riko munan rakenne rikki lautasella ja sekoita toisella lautasella korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet. Kasta kurpitsatikut kananmunassa, kierittele korppujauhoissa ja paista uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Dippi

kermaviiliä tai rahkajogurttia tai majoneesia
srirachaa
pippuria
suolaa
chilijauhetta


-memmu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti