sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kesäkeitto

Tähän lautaseen kiteytyy tämän vuoden palstaviljely. Kesäkeiton kaikki vihannesraaka-aineet on itse viljelty pohjolan ankarissa olosuhteissa. Voimia säästämättä ja laadusta tinkimättä - luonnomukaisesti viljellen. Merkillistä miten paljon paremmalta vihannes on maistuvinaan jos sen eteen on nähty vähän vaivaa.


Kesäkeitto 

uusia perunoita
porkkanoita
lehtikaalia
(pilli)sipulia
persiljaa

kasvislientä
maitoa
Koskenlaskija -juustoa
voita
suolaa
valkopippuria

Laita (paloitellut) kasvikset pataan. Lisää kasvislientä niin, että ne juuri ja juuri peittyvät ja keitä lähes kypsiksi. Lisää loraus maitoa, pala Koskenlasijaa ja mausteet. Kuumenna vielä niin, että juusto sulaa ja kasvikset ovat kypsiä. Koristele persiljasilpulla.


-arska-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti