perjantai 4. marraskuuta 2016

Pyttikerrosvoipannuleipä

Pyttikerrosvoipannuleipä on pieni illallinen, aamupala, välipala, iltapala, hiukopala sekä lounas. Se sijoittuu jonnekin pyttipannun ja sandwichin välimaastoon ja sen avulla pääsee tehokkaasti eroon nälästä ja jääkaapin tähteistä.

Tämä vapaamuotoista herkkua varioimme ja syömme säännöllisesti, meidän ruokakunnassa ainoa vakiintunut komponentti on bearnaisekastike. Leivänkin voi korvata millä tahansa, kunhan se toimii bearnaisekastikkeen kanssa, ja mikäpä ei toimisi.


Pyttikerrosvoipannuleipä

Tämä yksilö alhaalta ylöspäin lukien:

- pala paahdettua paahtoleipää (ruisleipä, patonki, kaikki käy)
- valkosipulisalaattikastiketta
- ituja
- salaatinlehtiä
- suolakurkkusiivuja
- lihaleikkelettä
- vuohenjuustoa
- paistettu kananmuna
- toinen pala paahtoleipää
- bearnaisekastiketta


-arska-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti