maanantai 20. huhtikuuta 2020

Gnocci-lihapullapannu

Olen viime aikoina tykästynyt kovasti näihin yhden pannun/pellin/vuoan resepteihin kun aina nyt ei vaan jaksa ihmeemmin kokkailla. Vielä kun löytää hyviä eineksiä, mistä tehdä niin aina parempi. Tähän vuokaruokaan käytin valmiita perunagnocceja, Atrian Artesaani-sarjan lihapullia (ovat tosi hyviä!) ja säilöttyjä kirsikkatomaatteja. Juustoa vielä sekaan niin muuta ei tarvita ja tiskiä tuli ilahduttavan vähän.

Vinkki: Jos valmisgnocceja ei kaupasta löydy niin tuorepastaa käy myös hyvin.

Lihapullat on saatu tuotenäytteenä Atrialta.



Gnocci-lihapullavuoka

valmiita perunagnocceja (tai tuorepastaa)
1 pkt Atrian Artesaani-lihapullia
2 tlk säilöttyjä kirsikkatomaatteja (tai tomaattimurskaa)
tilkka vettä
juustoa (mozzarellaa, parmesaania tai mitä nyt sattuu kaapista löytymään)
suolaa
pippuria
timjamia
ripaus sokeria
(basilikaa koristeluun)


Kaada säilötyt kirsikkatomaatit uunivuokaan. Huuhtaise tölkit vesitilkalla ja kaada myös vesi vuokaan. Lisää mausteita maun mukaan ja sekoita huolellisesti. Lisää gnoccit ja lihapullat ja sekoita. Ripottele pinnalle haluamasi juustot ja kypsennä uunissa niin kauan, että ruoka on kuumaa ja juusto sulanut.


Jos käytät tuorepastaa lisää hieman veden määrää.


-memmu-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti